måndag 21 juli 2008

Hemma igen:)

Hej på er!

Nu är vi hemma igen, efter en underbar vistelse på den ljuvliga ön Gotland!

Nedan lite bilder från fantastiska Visby med dess ringmur och rosor i överflöd...

Detta är verkligen rosornas ö! Att vara på Gotland är som att vara utomlands. Kilometerlånga sandstränder, kalkstensklippor och häftiga raukfält! När man promenerar i Visbys gränder, och vandrar runt i de gamla ruinerna så känns det mer som att vara i Italien eller Grekland än i Sverige! Helt fantastiskt! Vi hade dessutom toppenväder med 22 grader i vattnet, sol och blå himmel mest hela tiden:)

Ett par loppisbesök hann vi med också naturligtvis, samt ett besök på en av öns bästa restauranger! Ett crêperie med fransk touche som ligger i Hablingbo! Ni som aldrig har varit där - missa inte det nästa gång! Ljuvligt goda mat- och efterrättscrêpes som man sent glömmer...

:)Anna

14 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Hej!
Ser jättehärligt och vackert ut!
kram.

Anonym sa...

Det ser verkligen vackert och... annorlunda ut. Som om man vore någon annanstans än i Sverige. :) Jag har aldrig varit på Gotland så jag blir verkligen sugen när jag ser dina bilder.
// Linda

Anonym sa...

Det ser verkligen vackert och... annorlunda ut. Som om man vore någon annanstans än i Sverige. :) Jag har aldrig varit på Gotland så jag blir verkligen sugen när jag ser dina bilder.
// Linda

LantlivsAnette sa...

Åhh vad härligt med en tripp till Gotland ..jag har aldrig varit där..
Du..när jag torkade brödet så hade jag ugnen på 75 grader också satte jag en träslev i ugns luckan så att den stod lite öppen..
Lycka till med brödbaket..
Kram Anette

Liten Bod sa...

Gotland är verkligen ett eget land! Kul att ni hade så fint väder. Var du på Farbror Fynd? Jag har ett bord därifrån som är klart snart efter att ha stått till sig några år :) Kram, Tina

Lilla huset på prärien sa...

Japp - min väninna (som känner mig bra) sade att jag måste åka till Gotland för jag kommer fullkomligt ÄLSKA det där. Det låter så på det som du berättar :)

Välkommen hem i alla fall.

Kram Jenny

Jenny Oak Fae sa...

Ser så VACKERT ut där...har faktiskt aldrig varit där själv nån gång..!

Kram, Jenny

<3

Mamma C sa...

Gotland är underbart. Det är jättelänge sedan vi var där nu. Men jag kommer ihåg hur underbart vackert det är.
Kram mamma c

n o r d i n g å r d e n sa...

Välkommen tillbaka, jag har saknat dina inlägg! Vilket vackert Gotlandscollage! Jag längtar dit, en sån vacker ö, med rosor överallt som du säger, och en massa murgröna, tack för tipset, det lät mer än gott!! Mari.

Ullis/Leva på landet sa...

Välkommen hem! Bilderna är så ljuvliga. Har faktiskt aldrig varit på Gotland, men vill så gärna åka dit.

kram Ullis

ängeln i vitt sa...

Gotland är ju rena paradiset. Det är som du säger att det är som att komma utrikes. Ljuvliga bilder.

Kram Carina

färg o form sa...

Hej Hej! Vad härligt att ni har haft det sååå härligt på er lilla semester. Det var många år sedan jag var på Gotland men i tanken finns de vackra gatorna av kullersten kvar.
Kram Hannan

Anonym sa...

Ön e fantastisk me alla mysiga caféer,vackra kyrkor,närheten till havet ...krysmyntagården & alla sevärdheter på denna underbara Ö.

:)kussen Nicke

Anonym sa...

Vackra foton o hoppas Ni hade de bra på sem //Hälsa så gött
:)Kussen Nicke