torsdag 20 mars 2008

Glad Påsk!

Jag har påskpyntat lite här hemma! På gott och ont! Jag hade satt björkris med vita fjädrar i en stor kruka av fattigmanssilver igår.

Krukan ställde jag på min vita skänk och allt var frid och fröjd, länge... Tills vår busiga katt Ozzy vaknade strax efter elva på kvällen och jag var i färd med att gå och lägga mig! Då hördes en ordentlig krasch och den stora fina krukan i fattigmanssilver är nu endast ett minne blott.

Fast jag får ju skylla mig själv eftersom han är en katt som älskar fåglar, och vad är vita fjädrar i påskriset för honom? Jo små duniga fåglar i trädet som bara väntar på att få bli fångade:)

Nu står påskriset i orangeriet, tillsammans med annat pynt med fjädrar, och en del har jag satt bakom glas! T.ex den söta lilla gula keramikhönan som har fått sitt rede i en glaslykta.

Ett silverfat har jag dekorerat med björkris, mossa och ägg, och på ett trådfat har jag ställt en liten kruka med blå violer och mossa. Det får räcka så här med påskpynt hos mig:)

Jag önskar er alla en riktigt lång och härlig påsk!
:)Anna


21 kommentarer:

Annas skattkammare sa...

Tråkigt med krukan! Tyvärr förstår sig inte katter sig på inredning.. =) Fina bilder och mysigt pynt, hönan i lyktan var ju för härlig! Glad påsk till dig med! /Anna

Anonym sa...

Å vad synd, men som du sa, för honom var det ju fåglar och egentligen borde han ju få beröm för att han varit så duktig och tagit död på så många fåglar. Han har ju mat för hela påskhelgen...:)
Glad påsk!

Jenny Oak Fae sa...

Det var synd på krukan...men jag förstår ändå katten, jag har ju själv 3 buskatter här hemma...Fina bilder :)

Kram, och Glad Påsk!

/ Jenny

<3

lottens vita och gröna sa...

hej anna! nedra gulliga kattor, allt nytt ska dom på, min katt anföll min dotters pyssel till allt bara var skräp...så fint pynt du har! ha en underbar påsk, du kommer antagligen bjuda på mycket gott kan jag tro...kram lotten

C De-sign sa...

Så synd.... men katten hade säkert kul!! Mysigt pynt har du också gjort, fina bilder!!! Kram o GLAD PÅSK TILL DIG OCH ÄVEN TILL KATTEN!!! fr C

Solsjö - Under en vind sa...

Aja aj då....vad synd! men nyfikna varelser är de! Här har barnen en radiostyrd helikopter, gissa om katten är nyfiken på den!

Vackra bilder och fint dekorerat!

Önskar dig och din familj en riktigt mysig och skön påskhelg! Kram!

Marie sa...

Härliga bilder, ser riktigt vårigt ut!

Ha en mysig påskhelg!
Kram Marie

Ann-Catrin sa...

Ja du... så där är det med de små "kräken"..fniss!..små rara kräk för det mesta..men ibland så!!
Du undrade över vårt bord.. det köptes för ca 15 år sedan..faktiskt på auktion men det är inte antikt. Designat: AB Karl Andersson & söner.
Ja vi gillar det..nu är det iläggskiva i..men som minst är det runt!
Ha det gott kram A-C

Vardagslycka sa...

Vad tråkigt med vasen, men det är så lätt hänt. Fint pyntat och fina bilder.
Önskar dig en härlig och skön påskhelg med mycket mys.
Kram, Carina

hemtrevnad marie sa...

Så tråkigt med krukan!!!
Tur att du har så mycket annat vackert påskpynt att glädjas åt!!!
Ha en trevlig Påsk!!!

Designe sa...

Vilka härliga arrangemang du har gjort och så fint med violer! Såna kan man inte köpa hos mig ännu!..
Ja vita pärlhyacinter har inte jag heller fått tag på..
Äsch va trist med vasen!..jag hade köpt träpinnar med ägg och fjädrar på som stack upp ur en påse och oj va spännande det var för lillkissen, satte de genast på en högre hylla! :) Ha en fin påskhelg! Kram Signe

Anonym sa...

Trist med krukan...
Du har gjort jätte fina arrangemang : )

Glad Påsk!
Kram Maria

MormorRuthsAnn sa...

Du får väl tänka i krukmisären att han hade ju i allafall roligt! Dock så blev han nog lite skraj när krukan rasa i marken...

Härliga bilder!

Ha en go och glad påsk!
Ann

RANA sa...

Otroligt fina bilder - som alltid. :-) GLAD PÅSK!

Gerd, p, sa...

kjempe fine bilde du har .Eg liker så godt oppsettet på bidene dine Ha ein fin PÅSKE.

MiaMaria sa...

Ops!
Synd på krukan.....

Härligt Påsk pyntat!

Önskar dig en Glad Påsk!
Miamaria

n o r d i n g å r d e n sa...

Nej men lille gubben då, klart fjädrarna ska dräpas!! : ) Ljuvliga bilder i collage som vanligt, riktigt ögonpåskgodis! Önskar dig Anna en riktigt God & Glad Påsk! Mari.

LOPPISLIV sa...

Vad synd på din fina kruka...men du har lyckats med att påskpynta så fint ändå...önskar dig och familjen en GLAD PÅSK...Kram Paula

Tina sa...

Du visar fina bilder som vanligt...inspirerande är de... Jag lägger till dig bland mina "inspirations bloggar". Ha en fortsatt trevlig påsk. / Tina

Minnelita sa...

Synd med krukken, men sånn er jo typisk med katter. Den ene av våre katter, skal drikke vann alle andre steder enn i vannskålen. Favorittstedet i påsken er altså vasen med tulipaner. Så da ender ofte tulipanene på bordet eller alt i knas på gulvet... Ja, ja. Ha en fortsatt god påske.

Fridas gård sa...

Ahhh, fler än jag som har marodörer som gör sitt bästa för att förgylla sin vardag...;)!! I går morse hittade jag en orkidé i deras kattlåda... Synd att vasen gick i sönder!
Ha en skön påsk!
kram Therese