fredag 22 februari 2008

Lite smått och gott!

Jaa hörni, så var det äntligen helg igen! Känns ju jätteskönt:) Veckan har varit lite seg...

Idag får ni se lite smått och gott!

Igår sprang jag in en snabbis hos Åsa & Årstiderna för att se om hon fått in något nytt! Där hittade jag bland annat en söt blomsterdekoration i fil de fer och ett litet ägg i keramik! Passade perfekt i min vita urna med plättar i luften:)

I brevlådan idag låg ett par söta barnskor jag vunnit från Tradera, och idag köpte jag denna lilla ängel i gips från Miljögården! Tyckte den var så söt och den kommer nog att passa på nya hyllorna i köket:) För nu har jag bestämt mig! Det ska upp hyllor ovanför kökssoffan! Detta mycket tack vare alla era kommentarer om att det skulle bli fint, och när jag fick se Maris vackra och inspirerande inlägg om sitt kök, där hon bland annat visade upp sina fina hyllor, bestämde jag mig :)

Så i morgon åker vi till Ikea för att köpa hyllorna, och jag kommer säkerligen hitta lite annat också som jag bara "måste ha"! Det brukar bli så i alla fall:)

Jag önskar er en härlig helg!
:)Anna





32 kommentarer:

Mia Maria Sallborg sa...

Hej min vän,
gud vad du pysslar och håller på. Fint blir det, jag kanske också ska slinka in en sväng hos Åsa när jag åker hem? Tack för uppmuntran, nu känns det genast bättre!
Kram Mia

Designe sa...

Nämen, har du vunnit nu igen! :) Så tokigt!..och trevligt! Jättefina skor och fint på de andra bilderna oxå! Trevlig helg! Kram :)

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej Anna, men så mycket vackert som vanligt och tusen tack för ditt snälla omnämnande om mej! Kul att jag kunde få dig att bestämma dig ang hyllorna: ) Vilka otroligt gulliga skor du köpt på Tradera, urfina som dekoration! Och den ängel, den har ju jag med! Den är så fin liksom plättarna, och ägget i korgen, snyggt! Ha det kul på Ikea och en riktigt mysig helg önskar jag dig bloggvännen! Mari.

Jennyshemochharmoni sa...

Å vilka underbara fynd! Jag skulle verkligen kunna tänka mig ett IKEA-besök jag med :) Ha en riktigt underbar helg! KRAMKRAM

RANA sa...

Jag GILLAR denna snygga blogg. Är inte särskilt pysslig av mig (förutom i trädgården), men låter mig ändå tjusas av vackra inredningspåhitt. Helt klart rätt beslut angående hyllan. Trevlig helg och hälsa IKEA. :-D

lottens vita och gröna sa...

halå anna! fil de fer korgen var vällan för gullig! ikea, ja...jag bor väldigt nära, bara 5 min till barkarby, totalt livsfarligt, ja inte så... men för plånboken, ja du vet bra köpa värmeljus och så blev det 600 kr! kul med hylla, ha en bra ikea dag! kram lotten ps ursöta skor!

Annas skattkammare sa...

Vilka vackra saker! Fina bilder som vanligt hos dig! Hur gör du dina fina kollage? Ha en trevlig helg! (när du sa IKEA fick jag abstinens...men du får titta lite åt mig med och rapportera om det fanns mycket fint!) Kram /Anna

MiaMaria sa...

Så söra skor!

HA´en skönhelg!
Miamaria

Färjtorp sa...

Åh vilka söta små skor!!
Jättefina saker du har köpt.
Kram Johanna.

En inredoholic sa...

Vilken fin blogg du har och vilka underbara bilder!

Nu ska jag kika vidare.. ha en underbar helg.

Kram
Jannice

Jenny Oak Fae sa...

Fina saker alltihop!!!

Trevlig helg!

Kram, Jenny

<3

Ann-Catrin sa...

Oj vad du är flitig på tradera... blir så sugen .så söta skor!!
Du har verkligen shoppat fina saker..kan tänka mig de passar fint i ert vackra hem..
ha så kul på Ikea idag...
kramar A-C

hemtrevnad marie sa...

Hej anna!!! Vilka söta barnskor du fått tag på!!!
Ängeln tittade jag också på häromdagen,men var i butiken precis innan stängningsdags ,skulle köpa presenter så jag glömde bort ängeln,nu när jag ser vad fin den är så får jag nog dit igen!!
det blir nog väldigt bra med hyllor över soffan.(var också inne och kikade hos Mari).
Själv väntar jag på hyllor över gardinstängerna i köket....
Kram från Marie

Tankar tar tid sa...

Just den ängeln köpte jag på Country House i förra veckan ... den är jättefin ... har den på bänken i hallen.
IKEA är ju svårt att lämna med "bara" det som man skulle köpa ... oftast slinker lite mer med än det man tänkt sig. Jag var på IKEA i veckan och kolla in på bloggen vem jag såg där!

Treclig Helg
Christina

Karin Krut sa...

Ååh vilka fina söta saker! :) Ägget passade jättefint i korgen. Hyllan ovanför soffan kommer att bli kanoners ;) väntar med spänning på resultatet :)
Ha en skön lördagkväll
Kram Karin

Anonym sa...

*haha* Ja på Ikea kan man alltid hitta saker man behöver men som man inte visste att man ville ha :D

Dorthe ♥ sa...

Den där ängeln har jag tittat på många gånger. En butik här i stan har den....måste nog köpa den nu :-)

Kram
Dorthe

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Den söta ängeln har jag också! Fick den av min man till julklapp. Men...näsan är borta så den ser ut som en liten gris =) Nu när jag ser din...med näsa...så ta mig tusan ska jag försöka få dit en...med gips kanske?!?
Hade också planerat en sväng till IKEA idag men tyvär så öser det ner snö, så man vill inte åka iväg med bilen. Men jag vet en som blir glad att få slippa åka...maken =)
Kram Anita

Millas hem sa...

Hej!
Jag tror att det blir fint med hylla och krokar..alltid bra med hyllor (då har man all rätt att inhandla fler fina saker, för placering *fniss*:)
Skorna är ju för söta.
Du visar alltid mycket fint!
Kram Camilla

Designe sa...

Hej igen!..Din kappa lät ju superfin och sådana modeller blir ju aldrig omoderna heller när de är i gammeldags stil. Min är faktiskt köpt hos ellos :)
Ha en fortsatt fin helg! Kram

Majas mammelucker sa...

Hejsan!
Vad mycket fint du köpt.. ja visst är den lilla ängeln underbar! vi har beställt in den till butiken ..jag älskar änglar!!
Ha en underbar söndag!! Kram Maria

spetsar och änglar sa...

Såå söta skor!!!Ängeln skulle jag också vilja ha!Och det kommer säkert att bli så fint, med en hylla .Du är ju så duktig på att arrangera!!!!Ha en härlig Söndag!!

Kram Heléne

Evas Paradis sa...

Såå söta små skor ... kom just på att jag har ju sonens första par skor liggande i garderoben. De måste ju helt klart fram nu ... får se vad vi hittar på med dem ... tack för tipset!
Kram Eva

♥ Pia... sa...

Hej ja det kommer att bli finfnit med hyllor...ängeln ..en så har jag med..gillar den skarpt...och skorna så söta...ha de så gött.PIA

maiju sa...

Oj vad söta skor du har fått! Funderar också på en likadan hylla (hyllor) - olika storlekar finns förresten också på Clas Olsson men dem måste man montera och måla själv. Vad kul att se hur det blir!

Solsjö - Under en vind sa...

Massor av fint som vanligt!!! Ska bli kul att se hyllor över soffan! kanske följde det med mer saker från ikea????

Ha dte bäst, kram!

MormorRuthsAnn sa...

Vad kul att du bestämt dig! Många gånger är det jobbiga att bestämma sig, sedan är det bara ;) att genomföra. Så nu blir det lite mer målning då....själv kom jag hem med en finfin hylla från Atmosphere (och lite annat därifrån och från en loppis). Själv har jag nu en liten soffa, nyinköpta hyllan, lite lister, några lådor att måla....det tar liksom aldrig slut...men det är väl det som är meningen kanske.

Kram Ann

ps: Det skall bli jättekul att få se din hylla, och tack för fina ord...

Änglar och lavendel sa...

Vilka fina saker!

Hoppas att du hittade mycket kul på IKEA.

Kram Biggan

LantlivsAnette sa...

Åhh så mycket fint du visar..jag såg de där skorna jag också..jättesöta,dom var gjorda av lera eller nåt..eller hur,ser så himla riktiga ut.
Du har så fint så man blir tokig ;)
Kram Anette

Anonym sa...

What an adorable shoes, they look so qute, are they yours? Take care, Yvonne

Lina sa...

Åh så mycket fint du har och vilken härlig blogg! Hit kommer jag att återvända!

Jessika sa...

Tycker mycket om din ägg installation.

Måste se mig om efter en liknande till min mamma.