fredag 1 februari 2008

Äggsjukan...

...har ni fått den? Det har jag - hi hi!

När pysselnerven rycker så är det bara tvunget att hitta på något! Nu är det ju iofs ett tag kvar till påsk, men det var ju många som var ute i god tid och pysslade till jul!

Jag målade några gamla påskägg vita och dekorerade med spets och bilder. Blev rätt sött tycker jag och ett annat plus är ju att även detta var gratis!

Med på bilden finns även en urna som jag målat vit - ett loppisfynd från i somras, samt en äggformad kula i fattigmanssilver som står i en liten urna i gjutjärn. Blev som ett ägg i en äggkopp:)

Ytterligare en av mina nytillverkade kuddar får också vara med på ett hörn:)

Trevlig helg!
:)Anna



27 kommentarer:

Ina sa...

Åh vilken rolig idé att styla om påskägg, det måste jag också göra!! Tänk vad oliga idéer man får av alla härliga bloggar!!
Din kudde är fantastiskt fin så du behöver inte vara blygsam!!
Trevlig helg!!
Kram Ina

Ina sa...

Roliga heter det ju hi, hi...

Tema sa...

I love this pillow with french words, it's very original! Your pictures are beautiful and your Easter eggs are very cute!

MiaMaria sa...

Underbara ägg och ägg är gott!

Miamaria

Solsjö - Under en vind sa...

Jag är något av en "äggsamlare" och har varit det länge! Tror att jag köpte mitt första ägg för 10 år sen! Förra året köpte jag faktiskt fina ägg klädda i papper med spetsar och etiketter på och då funderade jag på att måla om barnens....

Dina är jättefina och ger mig inspiration att göra något av den tanken....

Ha en toppenhelg! Kramis!

Älfgärdet sa...

Dina kuddar är så vackra! Har du tryckt med textilfärg? Skrivit med pensel? Jag har just beställt linnetyger för att tillverka egna kuddar, dels med text som dina & dels med ngt vackert tryck.

LantlivsAnette sa...

Nämen Anna !!
Såna påskägg måste ju jag också göra..wow vad fina..nu ska här letas fram påskägg..tror jag har dom i en kartong i källaren..vad använde du för vitfärg ?går det med vattenbaserad grundfärg ?
Du är då för pysslig du..det gillar jag..tänk om vi bott närmare varann..jäklars vilka pyssel kvällar vi skulle kunna ordna !!
Kram Anette

Anonym sa...

Vilka fina ägg du gjort.Smart ide att göra av alla plåttriga gamla ägg man har liggande.m.v.h.Katta

Marie sa...

Hihi, jag har tänkt att jag ska göra precis likadant närmare påsk. Köpte så fina pyntade påskägg förra året som jag blev inspirerad av, dina blev också superfina!

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

Lotta sa...

Påskäggen var underbara!!! Kudden är fantastisk och det blev min med tack vare dig!!!
Ha en underbar helg!

Anonym sa...

Det var virkelig en god idé, en ny vri på påskeeggene! Det må jeg prøve :) God helg til deg!

lottens vita och gröna sa...

jättefint ägg! jag instämmer med nån annat inöägg det här om att gilla ägg, det låter lite kryptiskt men jag har ägg i alla möjliga material framme året runt, det är kanske lite "hönsigt", haha. kram och ha en trevlig helg själv! kram lotten

Handplockat sa...

åh jag smäller av vilka bilder du är så himla duktig
ha en busbra helg

Anonym sa...

Ibland är det ju inte så dumt att vara ute i tid heller :D

Anonym sa...

Nu måste jag bara ge dej massor av beröm för allt fint du gör och visa..
Har tassat in här så många gånger och njutit av allt fint..
eftersom jag älskar Påsken så blir det Ägg..va så säker...
MVH Chris

Emmas inne och ute sa...

Fantastiskt fina ägg du gjort! Det var ett tag sedan jag var inne på din sida.... Oj så många fina saker du svängt ihop. Nu är jag fylld av inspiration och lust till att pyssla! Berätta gärna hur du tryckt texten på de vackra kuddarna, då skulle vi bli så glada!

Stor kram och ha en fortsatt bra helg!

/Emma

n o r d i n g å r d e n sa...

Finns det ingen måtta på hur mycket du kan, himmel så mycket vackert du kan åstadkomma!! Snygga kuddar, målade krukor och vilket otroligt vackert påskägg!! När öppnad du en webbshop!? Trevlig helg! Mari.

Jennyshemochharmoni sa...

Anna, du har otroligt mycket härliga idéer! Dig ska man titta in hos om man vill få inspiration! Tack för att du delar med dig! KRAMKRAM

Amoroso sa...

Dina bilder är så fantastiska varje gång man kikar in här, så det är helt otroligt. Alla dina dokument som du hittar är helt otroliga. Du har verkligen inspirerat mig till att gå igenom lådorna på olika loppisar. Till sist hittar man guldkornen. Som du har gjort!

bykerstin o. butikblandannat sa...

Vilken vitaminkick man får av att kika in här! Behövs för inspirationen (och förkylningen...)Kul idé med påskäggen...Hit kommer jag tillbaka! Skön helg! /Kram kerstin

LOPPISLIV sa...

Nu längtar jag efter påsk mer än någonsin...gud vad du är pysslig...så härligt...det smittar...ska minsann också pyssla lite extra till påsk...Ha en trevlig helg...Kram Kram PAula

Färjtorp sa...

Jajemän jag gillar oxå ägg men har inte gjort några egna (ännu) Dina var superfina, gillar den vita med motivet på. Jättefint.
Kram Johanna.

sagolikflora sa...

Så vackert och inspirerande!
Ser väldigt vackert och vitt härligt ut i fönstret =)
Äggen blev jätte fina.
Va härligt att börja påsk pyssla nu. Hemma hos oss så ligger snön några decimeter på marken. Det är vackert men vart är våren.... Men
nu fick man vårkänsla igen efter dina fina bilder!!!
Kram -<@ Caroline

Anna - På landet Mot skogen sa...

Vilken jättebra idé! Det måste prövas :)
Jättefina bilder du visar, gillar verkligen både "fattigmansägget" och dina kuddar är ju supersnygga!

Ha en fin söndag!

Vanilladreams and humblebees sa...

Åh suck... som vanligt när man kliver in till dig får man dåndimpen för allt vackert du skapar! Du är så skicklig!

Äggen är underbara!

Kram från Jenny
--<-@

MormorRuthsAnn sa...

Vad fina äggen blev!! Hoppas att du inte har emot att man härmar dig lite? Man har allt för många "fula ägg" som man bara vill gömma eller slänga. Är ny i bloggvärlden, hoppas att det är ok att jag länkar till dig.
Hälsar Ann

Jenny Oak Fae sa...

Bra pysseltips! Jag har också påskägg som jag kan "styla" om, just nu har de dekor av decoupage med rosor, men Madonnor är ju ännu finare!

<3