onsdag 24 oktober 2012

Höstdekoration!

Hej!

I lördags började jag höstfixa i trädgården lite smått! Bar in utemöbler och parasoll i garaget, plockade undan sommarens pelargoner och ersatte dem med ljung och lite höstblommor. Snart är det även dags att gå ut och plocka lite mossa som jag tänkte dekorerara utekrukorna med! Det får bli helgens syssla! Det gäller att passa på innan det fryser...

Hittade lite kastanjer på söndagspromenaden också! Passade på att plocka med mig några hem:) Älskar att använda naturens egna material till att skapa arrangemang och små dekorationer!

Samlade några av kastanjerna under en glaskupa som just nu pryder matbordet ute i orangeriet! Här sitter jag ofta och läser och myser långt in på hösten! Slår på golvvärmen och tänder upp lite ljus så blir det varmt och gott! Lyktan kommer från min butik, liksom den söta tändsticksasken med madonnabild och spets!

Ha en trevlig dag!





onsdag 10 oktober 2012

Höstfix!

Hej!

Vilken färgprakt det är ute i naturen nu! Rött, guld, smaragdgrönt och rost! Helt underbart! Det är få länder som är så vackra som Sverige just på hösten!

Har höstfixat lite både ute och inne i helgen. På förstukvisten har jag planterat vit skir ljung och långa flikiga murgrönor i balkonglådorna och rosalila ljung tillsammans med ett par äpplen pryder urnor och trälådor.

Jag plockade in lite vackra höstfärgade kvistar från trädgården också och passade även på att baka en doftande äppelpaj. Nu känns hösten med ens riktigt mysig...

Ha en härlig dag!






onsdag 3 oktober 2012

Ängeln i rummet...

Hej!

Lite bilder från vårat allrum som ligger på övervåningen...

Här har vi satt in två stora takfönster som släpper in mycket ljus och ger rymd!
En skön soffa - som även är en bäddsoffa - är placerad direkt under takfönstrena och ger plats för övernattande gäster. En stjärnklar natt kan man ligga i soffan och titta rakt upp på himlavalvet och alla dess miljarder gnistrande stjärnor! En härlig känsla -  jag lovar:)

Här bor just nu en nyinflyttad gäst - en vacker ängel som tillfälligt har slagit sig ner på ett litet skåp. Jag har lånat ängeln från butiken och här får han gärna bo ett litet tag:)

Idag står butiksjobb på schemat! Jag har fått hem flera höstvaror som ska packas upp och fotograferas för att sedan läggas in i webbutiken!

Jag önskar er en härlig dag!