fredag 24 februari 2012

Insnöad!

Long time no see! Ja jag vet, jag har inte varit så duktig på att blogga de senaste veckorna. Tidsbrist och bloggtorka får man i bland, särskilt så här på senvintern januari, februari! Men idag skiner solen och det känns att våren inte är långt borta!

Även om all snö snart är borta så är jag i alla fall fortfarande totalt insnöad på pastellfärger!

Igår fick jag en leverans till butiken, innehållandes bl.a dessa ljuvliga glasägg i pudriga pasteller som är jättefina att hänga upp i t.ex påskriset! Lika fina är de "kungliga" ljusglasen i samma färgskala som glasäggen! Att jag säger "kungliga" är för att de har samma namn som den lilla nyfödda prinsessan: Estelle!

Äggen och ljusglasen passar perfekt hemma hos mig nu när jag är drabbad av pastellfrossa!

Ha en jätteskön helg!




måndag 13 februari 2012

Vårkänslor!

Hej!

Så har en skön helg passerat! Gårdagen bjöd på strålande väder med sol och takdropp som gav vårkänslor som nästan svämmade över! Snart så är det vår igen:)

Vårkänslorna gav inspiration att plocka fram ännu mera pasteller! Soffan blev därmed pimpad med härliga kuddar i gräddigt vitt och pudrigt rosa  i mjukaste sammet som går ton i ton med en vas rosa nejlikor!

Lilla Siri är inte överförtjust i snö och kyla men tyckte att det var skönt ute en stund på dagen igår! Men ännu skönare är det att ligga på favoritplatsen under bordet i hallen! Och helst under täcket:)


Ha en härlig dag!




onsdag 1 februari 2012

Pastell!

Äntligen 1:a februari! Man har ju redan märkt att dagarna är längre och nu blir det ju bara ljusare och ljusare för var dag som går:)

Så här års börjar jag alltid längta efter lite pastellfärger så nu har jag bytt ut lite plädar i vardagsrummet som går i lite blekta pudriga pastelltoner och kompletterat med krispiga tulpaner och ljuvlig hortensia i vackert rosa!

Jag har även pimpat en av fåtöljerna som har fått sig ett "cover" i vitt linne samt matchande kudde med tryck från en gammal fransk faktura. Alltid kul att förnya sig lite och nästa vecka kan det se helt annorlunda ut:)

(Är du sugen på ett eget linnecover och kudde kan du klicka här!)

Ha en underbar dag!